Results 1 to 5 of 5

Thread: New Member.

  1. #1

    New Member.

    What’s up guys. I’m a new member but have been on the forum off and on. Looking to use this forum as a resource. Been running into small issues since parking the car over winter.

    Currently driving a 03 evo RR but from some angles it’s a bit pink.

  2. #2
    Moderator


    Apex Hunter's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    North SD
    Posts
    1,267
    Cars
    2003 VIII, '18 Wrangler, '02 Odyssey, '01 Prelude
    Hey, welcome. Not as much activity these days but some guys still come online and poke around pretty often.

    Yeah, I hear you. Cars don't like to sit. What do you have going on?

  3. #3
    Canyon Racer nicklulu's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    1,929
    Cars
    06 MR to 10 MR to 18 Focus RS, 09 Sarao GT-K (k for Karabao)
    Welcome to the forums ma'am/sir......!
    R.I.P. Sammy: http://www.socalevo.net/index.php?option=com_smf&amp;Itemid=37&amp;topic=1 21610.msg8407077#msg8407077<br /><br />Mobile Wheel Repair in San Diego: MZM Rimshine: http://www.socalevo.net/index.php?option=com_smf&amp;Itemid=37&amp;topic=8 8447.msg7802233#msg7802233<br /><br />Good price for parts: http://www.socalevo.net/forum/index.php?topic=97342.0

  4. #4
    A few weeks ago the car had a Code for p0456 And p0441. I retightend the gas cap and cleared the code. The code has not come back. Now I’m running into issues with the car having a rough idle after it warms up. It sounds like I have cams installed and my vacuum seems to drop from 20-15psi to 10psi. I’ve checked my vacuum lines on the Intake manifold and egr valve but see no loose lines.

    I suspect it may be a bad vacuum line so I bought some replacement lines but just haven’t been able to install them due to bad weather. If this doesn’t fix the issue I will remove the egr valve and inspect it.

    Not sure if there’s anything else I could look into that can cause this issue.

  5. #5
    Moderator


    Apex Hunter's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    North SD
    Posts
    1,267
    Cars
    2003 VIII, '18 Wrangler, '02 Odyssey, '01 Prelude
    Yeah I would start with replacing that purge valve line that connects to the intake manifold. If it's cracked or damaged or otherwise has lost its integrity, that would explain the low vacuum.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •